A Demokrata.Info, a Klubrádió, a Népszava, a Regös Média Csoport és az Új Élet a Radnóti Díj Aranyfokozatú Médiatámogatója

"A Radnóti-díjátadás aranyfokozatú médiatámogatója" díjat kapott Radnóti Miklós születésnapján a Demokrata.Info, a Klubrádió, a Népszava, a Regös Média Csoport és az Új Élet.“A Radnóti-díjátadás aranyfokozatú médiatámogatója” díjat kapott Radnóti Miklós születésnapján a Demokrata.Info, a Klubrádió, a Népszava, a Regös Média Csoport és az Új Élet. Az elismerések átadására a Klubrádió Szerkesztőségében került sor.

A Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége (a MEASZ) elnöksége megköszönte a média közreműködését. A köszönet azoknak szólt, amelyek hozzájárultak az idei Radnóti-díjátadás nyilvánosságához. A legjelentősebb támogatást nyújtók elnyerték „A Radnóti Miklós Antirasszista Díj aranyfokozatú médiatámogatója 2015” címet.

A köszönet a Demokrata.Info, a Klubrádió, a Népszava, a Regös Média Csoport és az Új Élet szerkesztőségének járt.

Az elismerések átadására a Klubrádió Szerkesztőségében került sor Radnóti Miklós születésnapján, 2015. május 5-én. A vendégeket házigazdaként a Klubrádió főszerkesztője, Pataki Gábor fogadta. Az elismeréseket Hanti Vilmos, a MEASZ elnöke adta át.

A médiatámogatói díj átadásán a Radnóti-díjas MÚOSZ elnöke, Tóth Károly mondott köszöntőt.

A díjátadást követően élő kötetlen beszélgetésre került sor „Mit tudnak tenni a médiák a gyűlöletmentesebb életért?” címmel.

A Demokrata Info Aranyfokozatú Médiatámogatói címről szóló oklevelet Dr. Révay András a lap főmunkatársa vette át.
A Demokrata Infonak adományozott Aranyfokozatú Médiatámogatói címről szóló oklevelet Dr. Révay András, a Demokrata.Info főmunkatársa vette át Hanti Vilmostól a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége elnökétől.
Facebooktwittergoogle_plusmail